Gables

Gables

GABLES TAB_edited.png

Our brief called for an extension and alterations to an historic Cotswold cottage to provide a light filled kitchen/dining space that maximises the views across the Stroud Valley.

 

This light-weight extension contrasts the solid stone original cottage, whilst the large, expansive roof structure is clad in traditional copper that will patinate slowly over time. This creates the theatre of an ever changing finish as it transforms from a bright copper, through rusty brown, eventually settling into its traditional green hue.

As part of the team at ADW, we worked closely with the consultants to ensure the connections and relationships between old and new, inside and outside where always carefully considered to develop something that is more than the sum of its parts. 

Related Projects

 
UA-184791237-1